De ervaren badkamerspecialist

Eigenaar Mathijs Barendregt heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met de aanleg en renovatie van badkamers. In het verleden werkte Mathijs als aannemer in de bouw en sinds vijf jaar richt hij zich uitsluitend op badkamermontage. De reden? Badkamers maken is volgens Mathijs het mooiste en leukste werk dat er is. Zijn enthousiasme is duidelijk merkbaar, zowel in de omgang met klanten als in de badkamers die hij oplevert. Zijn creaties getuigen van de hoogste kwaliteit, uitstekende afwerking en maximaal comfort, zodat je optimaal van je nieuwe badkamer kunt genieten.
IMG_2498

Genieten begint met een goede basis

MB Badkamers werkt nauw samen met gerenommeerde badkamerleveranciers voor het ontwerp van de nieuwe badkamer of doucheruimte. Hij heeft daarnaast veel kennis van materialen, producten en merken. Alleen de beste producten krijgen een plekje in de badkamers van MB Badkamers. Van het juiste voegmiddel en waterreservoir tot een duurzame kraan. Dat is zijn garantie voor de ultieme welnessbeleving en jarenlang genieten.
Badkamerinstallatie_Hendrik-Ido-Ambacht

Een vertrouwd gezicht

Zijn keuze om zich uitsluitend te richten op de installatie van badkamers heeft ook nog een andere reden. Dit doe je er niet zomaar even bij. Een nieuwe badkamer installeren vraagt om specialistische kennis en vakwerk. De afgelopen jaren heeft Mathijs zich steeds verder gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van badkamers. Zijn ervaring als allround aannemer komt hierbij overigens goed van pas. Een wand omzetten of een extra muur plaatsen is geen probleem. Evenals de bijkomende loodgieters- en elektrische installatiewerkzaamheden. Mathijs verzorgt de complete aanleg van de badkamer van A tot Z. Dat betekent meer efficiëntie in de uitvoering en altijd hetzelfde vertrouwde gezicht over de vloer.
Badkamermontage nieuwbouw Numansdorp
Ontdek zelf de meerwaarde van MB Badkamers en maak een persoonlijke afspraak met Mathijs.