Ervaren badkamermonteur

Toe aan een nieuwe badkamer, maar geen zin in een grote verbouwing? Dan is badkamerrenovatie via MB Badkamers een goede oplossing. We hebben ruim vijftien jaar ervaring met het renoveren van badkamers en andere sanitaire ruimtes, zoals toiletten en douches. Dankzij onze uiterst precieze werkwijze kunnen we het bestaande sanitair en/of tegelwerk vervangen, zonder andere onderdelen te beschadigen. Binnen no time is de badkamer weer als nieuw. Trendy en volgens de standaarden van deze tijd.

Persoonlijk badkameradvies

We komen graag bij persoonlijk bij je langs, zodat we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden en werkzaamheden. Een badkamerrenovatie heeft de minste impact als we de bestaande indeling aanhouden, gelet op het aanwezige leidingwerk en de elektra. Maar uiteraard laten we ons niet beperken door de bestaande kaders. We zoeken altijd naar de meest creatieve oplossing, passend binnen jouw budget.

Renovatiespecialist

We worden hierin gesterkt door onze diepgaande kennis van materialen en producten. We weten wat er op de markt te krijgen is. Innovaties richten zich voornamelijk op functionaliteit en een ultieme welnessbeleving. Vervang de traditionele douche bijvoorbeeld door een sunshower of kies voor een moderne wandafwerking, zoals glanspleister of een waterafstotende verf. Of wat denk je van een spiegelwand, zodat de ruimte optisch groter lijkt? Soms is een kleine aanpassing voldoende voor een compleet nieuwe badkamerervaring.

Op zoek naar een professionele badkamermonteur voor de renovatie van jouw sanitaire ruimte? Neem contact op met MB Badkamers en ontdek onze meerwaarde.