Van planvorming tot oplevering

Veel mensen zien op tegen de verbouwing van de badkamer. Bij MB Badkamers doen we niets liever. Met ruim vijftien jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een nieuwe badkamer. We garanderen de meest efficiënte routing van planvorming tot oplevering. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en tijdens de uitvoering ervaar je zo min mogelijk hinder van onze aanwezigheid. Met MB Badkamers zijn de zorgen om de aanleg van een nieuwe badkamer verleden tijd.

Vakkundige badkamerinstallatie

De installatie van de badkamer verzorgen wij volledig in eigen beheer. Dankzij onze ervaring als allround aannemer verzorgen we ook aanverwante werkzaamheden, waaronder het herindelen van de ruimte en de (technische) installaties. Voorbeelden zijn het aanleggen van de leidingen en het plaatsen van elektra en (vloer)verwarming.
Je profiteert van een vast aanspreekpunt, vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de oplevering van de nieuwe badkamer. We werken daarnaast uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten. Dat is onze garantie voor een top kwaliteit badkamer waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Van toiletruimte tot luxe spa

We hebben ervaring met de installatie van de meest uiteenlopende sanitaire ruimtes. Van een toiletruimte tot een exclusieve home spa, compleet met sunshower, sauna en bubbelbad. En alles wat hier tussen zit. We komen graag bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek en vertellen je onze mogelijkheden. In gedachten lig jij al in een heerlijk warm bad… laat het genieten maar beginnen.

Op zoek naar een professionele badkamermonteur? Maak een vrijblijvende afspraak met MB Badkamers voor meer informatie.